Teknősvár magánóvoda

Aktuális

Eseményterv

Szeptember:
 Szülői értekezlet
 Szüret
 Mihály napi vásár
Október:
 Állatok Világnapja
 Tök jó nap
 Halloween-i jelmezes mulatság
November:
 Márton napi felvonulás
 András nap
 Elsősök látogatása
December:
 Mikulás ünnepség
 Karácsonyi készülődés
 Karácsonyi ünnepség
Január:
 Látogatás a pékségbe
 Házi versmondó találkozó

Élet az óvodában

Élet a teknőrvár magánóvodában

 

Partnereink

Nyári táborok

Június 17-21: Kalózok és sellőlányok

A Hét tenger kalózai és sellőlányai egyesítik flottáikat, hogy elfoglalják a Teknősvár-szigeteket, ahol a móka az úr, a gyerekek élete csupa boldogság, és minden zug kincset rejt. Ha szeretnél Te is részese lenni a legnagyobb tengeri kalandnak, ne habozz, hajózz velünk!
 

Június 24-28 - Sárkanykaland tábor

Kíváncsi vagy milyen lehet egy sárkanyokkal teli világban èlni? Repülj el velünk sárkányháton Hibbant-szigetère, ahol megismerkedhetsz a sárkányszelidítés fortélyaival, ismeretlen tájakra repítünk, ès találkozhatsz a titokzatos éjfúria sárkánnyal. Èld át velünk a kalandokat, légy te is egy sárkány gazdája!
 

Július 01-05 - Mancs őrjárat tábor

Nincs túl nagy falat, vagy túl kicsi kutya, Mancs őrjárat az őrtoronyba! Légy részese te is a kalandnak! Tarts velünk! Találkozz igazi hősökkel és játssz együtt kedvenceiddel! Csatlakozz csapatunkhoz, hiszen Ryder hív minket!
 

Július 08-12 - Retró mesék

Kedvenced a kerek csokoládé vagy a lyukas csokoládé? Folyton azt dúdolod: "Ó, ha rózsabimbó lehetnék..."? Akkor itt a helyed! Nálunk megismerkedhetsz Pom-Pommal, Vukkal, Frakkal, Dr. Bubóval, Mazsolával ès Tádèval ès még sokan másokkal. Gyere ès segíts te is Vukknak a kis rókanak, s akkor beszèl majd az utókor. Kiről? Hahahaha a Teknősvárról!
 

Július 15-19 - Szuper jó tábor

Szeretnél a legnagyobbaktól tanulni? A Teknős vár óvoda meghirdeti Szuperhős Akadémiáját. Ehhez hasonló még nem történt, hiszen az Igazság ligája mellé felsorakozik a Bosszúállók, a Tini titánok, a Miraculous csapata, és felbukkannak a Pizsihősök is. Gyere, keressük meg a szuper erőd! Harcra fel!
 

Július 22-26 - Boszorkány ès varázslótanonc kèpző tábor

Tèged is elbűvöl a varázslat világa? Bármelyik seprűből rögtön szuperjárművet kreálsz? Egy egyszerű botból másodpercek alatt varázspálcát készítesz? Gyere és kalandozz velünk a Teknősvár mágikus világába. Légy te is olyan, mint Harry Potter, Elza, Hókuszpók ès még sokan mások. Varázslásra fel!
 

Július 29 - Augusztus 02 - Legokaland a Teknősvárban

Valaha minden szupi-szuper volt a Teknősvár lenyűgöző Lego univerzumában, de a lego-teknősök újabb veszélyekkel kénytelenek szembenézni. Csatlakozz Te is a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapatához! Legyél akár jedi, ninja vagy Csoda Kitty, az építők csapata Téged is vár!
 

Augusztus 05-09 - A mi kis tanyánk tábor

Lovaglás, kecskefejés, malacetetés, csacsigolás, szekéren utazás, tojáskeresés, cicasimogatás, kutyaidomítás, állatos mesejátékok, sok-sok kézműveskedés, finom bográcsos ételek és játék vár rád Szöszi mama és Jani papa tanyáján a jó levegőn, és ha szerencsénk van a felszálló repülőket is láthatjuk. Tanyára fel!
 

Augusztus 12-16 - Ralph lezúzza a Teknősvárat

Ralph és Vanellope kockázatos utazásra indul, hogy felfedezzék a játéktermek legnagyobb hőseit, és leporolják a Nintendo pókhálós világát. Nagy kalandok vannak kilátásban, hiszen útjuk során találkoznak a gonosz Nasi királlyal, Javító Félixxel, a Szuper Márióval, Donkey Konggal és Sonic-kal. Vedd kezedbe Te is az irányítást, és játssz velünk egy héten át!
 

Augusztus 26-30 - A szivárvány alatt

Létezik egy égi jel, amely képes bárkit ámulatba ejteni. Ezen a héten nyomába kelünk a szivárvány eredetének, feltárjuk a hét szín jelentését. Megkeressük a szivárvány nyomait a mesékben, szivárványhidat és szivárványlépcsőt építünk, és igazán sokszínűvé tesszük a napjainkat.
 
 

 

Teknősvár Óvoda 6000 Kecskemét, Magvető u. 17. | Tel.: 06-20-250-9444 | Fax.: 06-76-505-106 | E-mail: info@teknosvar.hu | Web: www.teknosvar.hu